fbpx
Pharos Science Academy
Home

SCIENCE ACADEMY

курсове по Математика Науки Информационни технологии
курсове по Математика Науки Информационни технологии
Фарос курсове по Математика Науки Информационни технологии

SCIENCE ACADEMY - курсове по Математика, Науки и Информационни технологии

От тази година предлагаме за Вашите деца три нови курса: Математика, Науки и Информационни технологии – Science, Maths, ICT.

Интересното в курсовете по Математика, Науки и Информационни технологии е, че ще се преподават на английски език, съобразени с нивото на владеене на езика. По този начин децата развиват умения по математика, науки или ИТ и едновременно с това усвояват специфични знания по английски език.
Всеки курс е разработен по специализирана учебна система по предмета на английски език в съответствие с възрастта на децата и тяхното ниво на английски.

е последователна система, която въвежда най-малките в интересния свят на математиката с разнообразни похвати и предизвикателства за решаване на задачи и логически казуси, като в това време постепенно развиват речниковия запас на езика.

научните задачи са представени по интересен и интерактивен начин, учебниците са привлекателни и достъпни за съответната възраст, предизвикват децата да откриват сами природните закони и едновременно с това изграждат езикова култура на английски в една различна сфера.

Курсът е разделен на отделни нива – от най-малките с възможност за надграждане, до 9-10 клас. В този курс децата ще научат за хардуера, софтуера, създаване на презентации, работа с интернет и безопасното му ползване, обработване на текст, електронни таблици и диаграми и още много други, необходими в съвременият живот умения, и то директно на най-използвания в ИТ език.

Предлагаме летни и 8 месечни курсове по Математика, Науки и Информационни технологии.

Преподаването на наука би трябвало да е много повече от запомнянето на теории, формули и научна терминология.
Трябва да бъде интерактивно обучение с цел решаване на проблеми и сътрудничество.Usable Knowledge, Harvard Graduate School of Education

Изпратете запитване

Моля, попълнете контактната форма с Вашите данни и ние ще се свържем с Вас за информация относно Вашето запитване за курсовете по Математика Науки Информационни технологии.
Моля, имайте предвид, че когато влезете в контакт с нас чрез контактната форма, съобщените от Вас данни (имейл адресът и името Ви) се обработват от нас, единствено във връзка с разрешаване на заявеното от Вас запитване. Ангажираме се да изтрием запазените данни, след като обработването им вече не е необходимо или да ограничим обработката им, ако има законови задължения за това.    За повече информация, свържете се с нас!