fbpx

ПРОМОЦИОНАЛНИ КУРСОВЕ ЗА РОДИТЕЛИ 2022/23

Искате да подобрите Вашите знания по английски език? Сега имате възможност да се включите в нашите промоционални онлайн курсове за родители!!!

 

Ако Вашето дете е записано в клоновете на училища Фарос за учебната 2022/23 г. имате възможност да се включите в курс по английски език на специална цена с отстъпка 70%.

Нивата, които предлагаме, са от А1 до В2, като програмата на обучение за всяко ниво включва 90 учебни часа. Графикът на обучение е в два семестъра, което позволява за една учебна година да преминете две пълни езикови нива.

  • от началото на ноември до края на февруари;
  • от началото на март до края на май

Предлагаме само онлайн обучение.

Обучението се провежда 2 пъти седмично, вечер след 18:30ч.  Курсът включва балансирана работа по усвояването на езика и четирите езикови умения (слушане, говорене, четене и писане).
Програмата на преподаване набляга на развитието на речников запас, заучаване на нови думи и фрази и преди всичко тяхната употреба. Използват се оригинални учебни системи на издателство ММ Publications. Всички учебни материали, използвани в курса, са съобразени с Европейската езикова рамка.

Условия за записване:
Курсовете са промоционални, на специална цена и са предназначени единствено за родителите на ученици, обучаващи се в клон на Фарос. Таксата за едно ниво е 2 вноски по 150 лева. В тази такса са включени всички необходими учебни материали за курса. Плащането е по банков път. Ако вторият родител желае да се включи в курс по същото време, той може да го направи отново на промоционална цена с 50% отстъпка от регулярната такса на курса – 2 вноски по 200 лева с включени учебни материали.
Записването започва от 20.09.2022 г. и се осъществява чрез изпращане на заявка на centraloffice@pharos.bg, която трябва да съдържа следната информация:

  • Име на родителя и контакти за връзка (и-мейл, тел.);
  • Име на детето и клон на Фарос, в който е записано;
  • Ниво след проведен входящ тест*;

След успешно завършване на обучението всеки получава сертификат на училище Фарос, за съответното ниво, съобразен с Европейската езикова рамка.
*Преди изпращане на заявката е необходимо курсистът да направи кратък входящ тест за определяне на нивото, ако не е сигурен в нивото си.