fbpx
Фарос във Вашето училище
Home

ВЪВ ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ

ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ ВЪВ ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ

Ние работим успешно вече 7 години в повече от 30 училища в София и страната

Какво предлагаме?

Предлагаме на Вашето внимание целогодишно обучение по английски и немски език на ученици от подготвителна група, 1-ви, 2-ри, 3-ти, 4-ти, 5-ти, 6-ти и 7-ми клас , разпределени в групи.

ПРОГРАМИ НА ОБУЧЕНИЕ:

• Стандартна – два пъти или три пъти седмично
• Интензивна – всеки учебен ден

Чуждоезиково обучение във Вашето училище
Фарос контакти София Бургас Варна Русе Шумен
Чуждоезиково обучение във Вашето училище

ЗАЩО ФАРОС ВЪВ ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ?

– Удобство за децата и спестяване на време на родителите за водене от/до наш езиков център
– Екип от високо квалифицирани и опитни преподаватели
– Иновативни учебни системи на водещи издателства
Подготовка за изпитите на Cambridge Assessment English, част от университета Cambridge, която е интегрирана в нашата програма и е без допълнително заплащане.
– Високо качество на обучение
– Самостоятелно, силно развито методическо звено от професионалисти с богата практика в чуждоезиковото обучение.
– Непрекъснат контрол над учебния процес. Обратна връзка с родителите, открити уроци, родителски срещи, събития, празници
– Сертификат в края на учебната година, обвързан с Европейската езикова рамка, съгласно изискванията на Съвета на Европа и правилника на МОН
– Специални учебни програми по английски и немски език, съобразени със специфичните нужди на обучаващите се.
– Програми съобразени с тематиката, езиковото ниво и необходимата интензивност на обучение, възрастовата специфика при работата с деца.

Вярваме, че на база дългогодишния ни опит в обучението на ученици от всички възрасти ще отговорим на изискванията Ви за качествено образование на Вашите деца.

Онлайн обучение

Пълна готовност за незабавно преминаване към онлайн обучение при необходимост (затваряне на училищата поради обективни причини), благодарение на добре разработена мултимедийна система и обучени за такъв тип преподаване учители.

Интерактивните методи, разнообразните проекти и дейности в класната стая създават непринудена и стимулираща учебна среда, в която учениците бързо и лесно усвояват новите лексикални и граматически конструкции по естествен и ненатоварващ за тях начин. Методиката и учебните системи са внимателно подбрани, така че не само да съобразяват възрастовите особености на учениците, но и да изгражда у тях умения нужни за 21-ви век.

    За повече информация, свържете се с нас!