fbpx

Pharos schools Facebook Giveaway September 2021

30 години училища Фарос!

 

Отново сме заедно за новата учебна година! Празнуваме с раздаване на 5 ваучера по 300 лв.!

 

Обучението по английски език с нас е едно незабравимо приключение и затова бихме искали да зарадваме 5-ма клиенти с ваучери по 300 лв. при регистрация за някой от осеммесечните курсове в клоновата ни мрежа.

 

Общи условия за участие в Giveaway 2021

 

Награда –  Пет ваучера на стойност 300 лв. Ваучерът може да се използва при регистрация за някой от осеммесечните курсове в клоновата мрежа на училища Фарос.

Продължителност на играта: 15 септември – 30 септември 2021 г. Участия след датата на приключване на играта няма да се приемат.

Участници в играта– може да участва всеки регистриран потребител на Фейсбук, който не е настоящ ученик на училища Фарос и има навършени 13 години. За да се възползват от ваучера, учатниците под 18 годишна възраст трябва да получат съгласие от родителя/настойника си.

Условия за участие:

За да участвате в томболата за ваучерите е необходимо да:

  1. Харесате публикацията за играта във Фейсбук страницата ни
  2. Тагнете приятел в коментар под поста

Определяне на печелившите: Печелившите ще бъдат избрани с томбола в деня след приключване на играта. Имената на печелившите ще бъдат публикувани на сайта и фейсбук страницата ни до 12 h на 01.10. 2021 г., с името, с което са регистрирани във Фейсбук. Победителите трябва да се свържат с нас в рамките на седмица след обявяването на резултатите от играта, за да получат ваучерите си.