fbpx

7 ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА “ЗАЩО ДА СЕ ЗАПИША НА КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК?”

1. Английският език е официален език в 56 държави, което го прави един от най-говоримите езици в света. Английски се говори като първи език от над 500 милиона души по целия свят, а над един милиард човека са го учили като допълнителен език или иначе казано един на всеки пет души може да говори или поне да разбира английски език!

2. Английския език е официалният език на науката, дипломацията, авиацията, компютрите и туризма. Учейки английски език вие увеличавате шансовете си за получаване на добра работа в престижни мултинационални компании както в България, така и по света.

3. Освен в гореизброените сфери, английския език е официалният език и на медийната индустрия, така че ако говорите добре английски няма да имате нужда да разчитате на преводи или субтитри – ще се  наслаждавате на любимите си книги, песни, филми и телевизионни предавания в оригинал.

4. Азбуката в английския език е доста опростена и бързо и лесно се учи в сравнение с други езици. Благодарение на курсовете по английски език и добрите учители, този език е много приятен за усвояване.

5. Английският език е езикът на Интернет. Повечето авторитетни уеб сайтове, примерно, в сферата на онлайн маркетинга, рекламата, уеб дизайна и други съвременни професии са на английски език, така че знаейки английски, вие ще бъдете в състояние първи да научавате новостите в бранша и да вземате дейно участие в тематични форуми и дискусии по света.

6. Тъй като английският се говори от толкова много хора, в различните държави по света са разположени хиляди училища, които предлагат различни програми за обучение, като езика, на който се преподава е английски. Ако го знаете добре, ще имате възможността да намерите подходящо висше училище, което да отговаря на вашите академични нужди.

7. Най-важната причина – защото е забавно! Чрез изучаването на английски език вие се запознавате с културите на различните народи. Изучавайки ценностите, навиците и начина на живот в една култура, различна от вашата, вие ще си изградите добра ценностна система и ще се развиете като съвременен човек.

Ако искате да се запишете на английски език в училища Фарос, които сме първата школа в България и част от E.G.Strategakis Group – образователна институция с дейност в 10 европейски държави, се свържете с нас, за да научите повече за нашите изпитани вече 25 години методики и курсове по английски език.